Nieuw adres

Franz Zieglerstraat 2
1087 HN Amsterdam
(IJburg)

GRATIS Adviesdesk

Heb je een vraag of heb je advies nodig, bel dan onze adviesdesk. Onze medewerkers staan dagelijks tijdens kantooruren voor je klaar. Deze adviesdesk is GRATIS voor leden van De Club van Honderd (maximaal 15 minuten spreektijd). Hier kan je terecht met boekhoudkundige vragen. Kunnen wij je vraag niet beantwoorden, dan kunnen wij je vaak wel doorverwijzen. Normaal kost een abonnement op de adviesdesk € 75,- exclusief 21% BTW per jaar. Dat is dus mooi meegenomen.  

 

Aanvullend advies

Bij fiscale en complexere vragen kunnen wij je vraag of advies verder uitwerken tegen een gereduceerd uurtarief (10% korting). Indien je dit wilt maken wij vooraf een inschatting zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Hoe zit het met de kwaliteit?

De Club van Honderd maakt onderdeel uit van Finance View B.V. die sinds 1999 actief is als adviseur voor het MKB. Finance View is lid van de beroepsorganisaties NOAB en RB. Lidmaatschap van deze organisaties staat voor kwaliteit. Bovendien vallen wij onder de voorwaarden van permanente educatie wat inhoudt dat onze medewerkers continu worden bijgeschoold. Hierdoor zijn zij uitstekend op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van accountancy en fiscaliteit.